Friday, December 11, 2009

...and then...

...then it was Bucuresti. Intelligent as I am, I haven't put up the poster here before the actual event. But nevermind; being Transilvanian, I have an excuse.
...apoi a fost Bucuresti. Desteapta ce sunt, n-am pus afisul asta inainte de eveniment. Dar ma rog, avand in vedere ca-s ardeleanca, mi se iarta.
Here is my creepy doll display (I think the display was more horrifying than the dolls), with the dark blue velvet cloud I was so proud of. It fell exactly on top of my head later that afternoon, but you don't need to know that.
Iata standul meu cu papusi morbide (cred ca standul a fost mult mai horror decat papusile), cu norisorul din catifea bleumarin de care eram atat de mandra. Mi-a cazut exact in cap in dupa-masa aia, dar voi nu trebuie sa stiti asta.
I was visited by two lovely ladies from my online quilting group. Thanks again for the smiles and the praise! :)
Am fost vizitata de doua doamne dragutze de pe grupul Peticelul. Multumesc inca o data pentru zambete si pentru laude! :)
Saturday was great, we had people coming through, asking questions, requiring demonstrations and explanations... but Sunday was dead (election day). In the lack of a buying audience, the exhibitors exchanged advice, ideas and little gifts, and there was a lovely creative and cheerful atmosphere. Here are two of my "neighbours", whom I will tell you more about in a next post.
Sambata a fost foarte faina, am trecut oameni pe acolo, au intrebat, au cerut demonstratii si explicatii... in schimb duminica a fost moarta. In lipsa unui public cumparator, expozantii au schimbat intre ei sfaturi, idei si daruri, si atmosfera a fost una vesela si creativa. Iata pe doua dintre "vecinele" mele, despre care va voi vorbi intr-un post viitor.
And here are some things I particularly liked:
Si niste lucruri care mi-au placut in mod deosebit:
All in all, a great experience! I met interesting people, i got wonderful ideas, and I saw beautiful creations.
In total, o experienta foarte faina! Am cunoscut oameni interesanti, am primit idei minunate si am vazut creatii frumoase de tot.

4 comments:

ana alfianu said...

hehe, felicitari! arată bine copilaşii tăi :)
anthaenne a mai primit un nume ieri, şi anume lilo, după o fetiţă dintr-un desen animat, care avea o păpuşă asemănătoare. dar pentru că paula nu-şi amintea numele păpuşii, ne-am oprit, simplu, la numele fetiţei :D
no auzi ce cuvânt mi se cere ca să pot posta commentul: "mutog", hihiihiii
toate bune, neme! şi inspiraţie :)

NeMe said...

Hmm, oare ce-o fi un mutog? Poate o sa vezi niste mutogi pe blog in curand! :)) Multzam pt aprecieri!

RoxanaTudor said...

nu-i coreeeect! unde-i carmina? cu floarea-n par? (era sa zic in dinti :))) ) si apoi, io nu mi-s o doamna, auzi? io mi-s io si gata :)))

Cand mai vii? Data viitoare sa dai de stire mai din vreme, sa ne organizam mai bine, si cu vizitatu' si cu ajutatu' si cu afisatu'. In rest, numa' bine ;)

p.s. cuvantu meu de identificare e un nume de printesa gothica, daaaa, o cheama lizess, zii tu daca nu-i asa! Io cred ca tu le alegi special :)))

NeMe said...

Lizess...chiar ca suna bine... Gata! urmatoarea papusha gotica se va numi Lizess! Cat despre Carmina, ma gandeam ca ati vazut-o pe grup, dar daca publicul o cere... ;)